Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

5 Ekim 2010 Salı

Waffle tatlisi






Calisan bayanlar zamana karsi yaristadir yoksa bu sadece benim icin mi gecerli bilmiyorum:))) Her zaman pratik tarifler pesindeyim, kolay ve guzel yemekleri en kisa ve en hizli sekilde yapmaya calisiyorum. Bu pratik tatlida onlardan biri. Evde malzemeleriniz hazir ise en fazla 10 dakikada hazirlanan bir tatli!

Malzemeler:

2 paket zachte waffles/ yumusak seker waffle
1 adet vlaaienvulling
1 paket kremsanti
Taze meyve

Yapilisi:

Derin borcamin icine wafflelari duzunuz, uzerlerine vlaaienvulling ekleyin, uzerine tekrar bir kat waffle. Krem santiyi sut ile cirpin ve wafflelarin uzerine yayin. En ust kata ise arzu edilen meyve dilimleri eklenir yada cukulota, ceviz, findik ile suslene bilir. Benim bu tarifimde vlaaienvulling cilekli oldugu icin taze cilek kullandim. Vaktiniz varsa 1 saat buz dolabinda dinlenmeye aliniz. Ben bu borcam ebadina 8 adet waffle kullandim, 4 alt ve 4 ust olmak uzere..Afiyet olsun!

4 yorum:

  1. zamanim kisitli oldugunda en cok imdada yetisen ve en cok sevdigimm Waffle tatliiiii..ellerine saglik! gercekten cok pratik ve cok lezzetli..

    YanıtlaSil
  2. kiymetcim, cok iyi oldu bu blogu acman, senin cok lezzetli ve pratik tariflerin herzaman elimizin altinda oluyor, yoksa ikide bir telefonunu caldirmak zorunda kalabilirdik:)
    ellerine saglik kiymetim, optum

    YanıtlaSil
  3. canim, benimde hosuma gitti, cok tesekkurler:)

    YanıtlaSil
  4. resmini koyduğunuz krem şanti nin içinde biz müslümanlırın yemediği katkı maddesi olduğunu biliyormusunuz?

    YanıtlaSil