Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

20 Ekim 2014 Pazartesi

Eriste

Merhabalar!
Anneniz size eriste kesmesini ogretmediyse, sizde ogrenmek istemediyseniz, sizde alternatifler ararsiniz ve bulursunuz:))
En pratiginden, en hazirindan, en tembelinden bir tarife..

 Misafirlerim begendi...o
Malzemeler: siviyag, tereyag, bulyon, tuz ve Lidl marketten suppennudlen isimli makarna..
 Ben kisi basi bir yemek kasigi siviyag ve 1 cay bardagi makarna kullandim. Teflon, seramik tavamiza siviyag ve makarnamizi alip orta ateste kavuruyoruz, biraz esmerlesene dek..

 Istediginiz rengi elde edince sebze/ tavuk ekleyip uzerine sicak su ekleyin. Tipki pirinc pilavi pisirir givi, 1 bardak makarnaya iki bardak sicak su kullanin, tuzuna bakip altini kisin ve kapagi kapatin pissin. Diger bir tavada tereyagini eritip, biraz yakin ve pismis eristelerin uzerine gezdirin..
Afiyet sifa olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder