Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

6 Temmuz 2012 Cuma

Pasta kursu

Merhabalar!
Gecen mayis ve haziran ayinin 3haftasinda evimizde 3 kez pasta yenildi boyle suslenmis puslenmis birsekilde, komsum Arzu'nunda dedigi gibi ginaaaa geldi bana:)) Zeyd'in disbulguru pastasi, esimin is pastasi derken kendimde yaptim 1 pasta...
Bu aralar ozel pastalar ve pasta susleme kurslari moda oldu bizim buralarda:))EEE, bende modayi yakindan takip eden biri olarak bu isede el attim tabisi:) Bir kac arkadas toplandik, evinde pasta susleme, dekorasyon kursu veren Fasli arkadasimiz Ihtimat'in yaninda bulduk kendimizi. Ihtimat benim liseden arkadasim, kendisi ile bir Istanbul gezimiz vardir, o da cok hamarat bir arkadasmis ve icindeki cevheri goremeyen kiside ben oluyorum, cok orijinal yemek ve tatli tarifleri olan birisi. Haftasonlari talep uzerine evinde kurs veriyor, 4 saat icerisinde onun pisirdigi tamamen caiz olan bir kek ile kursa baslayip, susleyip evinize gelip esiniz ile afiyetle yiyorsunuz..Pastamiz 12-16 kisilik, etrafi marzepan ile kaplanmis, cilekli, kremali leziz otesi birsey idi. 35 euro olan bu kurslari kacirmayin derim!! Bilgi almak isterseniz lutfen bana mail atin, yonlendireyim sizi..
Gelelim o keyifli pazar gununden birkac kareye..

Bize pasta tarifi olan kitapcik hazirlamis..Facebookta bu isimde bulabilirsiniz..Ascimizin basortusu orijinal geldi bana:)

4 saat sonunda pastami paketledim geldimmm

Hay ablamin icindeki insan sevgisi coook fazla, bortu bocekte sever, cok orijinal bir pasta oldu bence:) Yaramaz kurbagalar, ugur bocekleri derken tam bir yaz pastasi:)

Ekibimizin en kucuk kizinin saheseri, dama oyunu oynayan kurbaga ve ugurbocekleri..

Toplu pasta resmimiz..kiz anne adayimizin pembe pastasi, cicekli zarif pastamiz veee fazla kirmizili olanda benim pastam:)

Uzeri kelebekli, cicekli..etrafi incili, kalpli, ayakkabili, cantali bir pasta..tam beni tarif ediyormusmusmus

Hummali bir sekilde marzepan acarken...cok basit gibi gelsede galiba 30 dakika falan surdu bunu acabilmem..kolum agridi:((

Kekimizin ic dolgusundan sonraki hali

Rengarenk marzipanlar..

Eve girdigimizde bizi boyle bir masa karsiladi..hazir olan keki suslemek 4 saatimizi aldi!! Burdan pasta yapan arkadaslara saygilarimi sunuyorum, ne kadar sabirli olmak gerekiyor bu pastalari saheser haline getirene kadar gordum, yasadim, bundan sonra siparis vermeye devammmm:)

1 yorum:

  1. Eightymad'in bu islerle ugrastigini bilmiyordum, iyiymis ya, pek bana göre birsey degil, ama en azindan tanidiklarimi ona yönlendirebilirim! Öneri için sagol! Bursa'dan selamlar ;)

    YanıtlaSil