Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

1 Ocak 2011 Cumartesi

Gecen hafta

Merhabalar!
Gecen hafta tatli telaslar ile gecti. Karlar daha tam erimedi ama artik cesaretli sekilde adimlar atabiliyorum:)) Arkadaslar ile toplandik, gorustuk, hasret giderdik, muhabbet ettik, cocuklari ile eglendik derken bu haftayida boyle gecirdik elhamdulillah! Resimler..

Bu tatli, cici tombul mumu esim isyerinden gecirmis, Noelde nobet tutan kisi esim olunca hediyesinide ben almis oldum:))
Bu aksam sevgili Hulya ve Mehmet kizlari Nisa Iclal ve Ceyda Zulal konuklarimiz idi.
Menude: Sehriye salatasi, kuru biber dolmasi, ispanakli rulo, karamelli kek, incir tatlisi, cukulota rulolari ve peynir tabagi vardi. Bu aksam karar aldik, insallah mayis tatilinde beraber tatile cikacagiz:)) simdiden bakmak lazim, ne var ne yok diye...
Karamelli kek ve cappucino, mutlu olmam icin yeter!
Karides, mantarli makarna, peynirli biber dolmasi, brokoli salatasi ve mozarella salatasi..Mozarella salatasi 9 yasindaki Elif kizimiza ait, gurur duydum yaptigi salata ile...
Persembe aksami Hayriye ablaya yemege davetli idik. Cok keyifli bir aksam idi, menumuz yogun ama muhabbetin dahada yogun oldugu bir aksam idi:)) Benim blogde en cok onun mutfagi resimlendi, ben hallaaaaaaa kendi evimde bu kadar yemek yapmadim:))) Resimlememisim ama havuc/pirasa boregide cok guzel idi..
Hayriye ablanin bize hediyesi, cok sirin 2 kisilik demlik ve fincanlari...zerafet...asillik...beni simartmaya devammmm
Yakindan goruntu...IKEA da noel agaci tava, tahta kasik, spatula, kek kaliplari ile suslenmis, orijinal buldum paylasayim dedim.
Babamlar ve biz IKEA turu yaptik, keyifli idi. Babacim, bir daha ne zaman gidiyoruz??




1 yorum:

  1. Ohh ne guzel bir hafta olmus, arkadaslarla bulusmak iyi geliyor bunyeye tecrubeyle sabit :)

    Bu arada burada da var zulal ile iclal :) iki kardes :)

    YanıtlaSil