Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

23 Aralık 2010 Perşembe

Hediyelerim

Merhabalar,
dugun yorgunlugunu yavas yavas arkamda birakiyorum ve hemen blogumu up to date yapmaya basladim:)) Okulumuz 2 hafta tatile girdi, yogun misafir ve temizlik beni bekler:)) ben bu durumdan gercekten cok memnunum, kimse uzulmesin:)))
Blogum oldu olali hayatimda degisiklikler oldu....ozel servis detaylari "sen biraz bekle resim cekmeden, biraz daha susleyeyim tabagi"diyenlerin sayisi cogaldi.. Blogda okuduklarini bana facebooktan iletenlerin haddi hesabi yok:)).. Birde "yaaa yinemi resim cekiyorsun??! deyip makinayi birakinca ama hadii ceksenneee diyenler...karar verin canlarim, wat willen jullie??!
Bu arada epey bir hediye geldi bana, malum blogcu oldum tas tabak lazim yeniden yine cici cici...hepinize tesekkur ediyorum, beni utandiriyorsunuz:)) Hediyeleri acar acmaz ayyy ben bunu nerde kullansam dusuncesi, telasi alir beni...

Servis tabaklari teyzemden, kendisi Almanyada yasiyor..Dugun icin gelirken sagolsun eli bos gelmemis, bloguma hediye getirmis:))
Lindt cukulota ise biricik Zeynep yengem tarafindan getirilmistir, taaaa Avusturyadan. Yalana gerek yok, halaaaa yemedim yiyemedim:)) Haftasonunu bekliyorum, bol cay ve kahve ile, esimle birlikte...Taniyan, adresi bilen arkadaslarima duyurulur, buyrun sizlerde bize eslik edin:)))
Ilk hediyem canim arkadasim Hayriyeden! 3 once verildi ancak bugun yayinlayabildim:((
Guzel sepetin icerisinde kurabiye, cukulota, cay, onluk, silikon spatula seti var. beni dusunmen yeter canimcim!!! Evinde yasadigimiz keyifli gunler hafizama islenmistir canim ablam...hersey icin tsk ederim!

Sevgili Asuman, nazik cici doktorum benim:)) Goz doktoru oldugun kadar var, gozlerin nerde guzel birsey gorse bana aliyor:)) cooook tsk ettim, soz verdigim gibi sikca kullandiklarim arasina aldim bile doktorum civanimmmm!!!
Sevdigim, bu guzel kamera icin ne kadar cok tsk etsem azdir...insallah Bogazda bolca resim cekecegim, soz verdim bir kere:))

3 yorum:

  1. En coook kamerana bayildim! Sevdigime duyrulur, bene istiyorum:(
    Gule gule kullan tatlim, senin su lindt cikolatalar cuma gunu yolunu sasirabilir mi acep :P

    YanıtlaSil
  2. Hepsi cok guzel hediyelerinin , gule gule kullan:) O cikolatalara bayiliyorum, Amerika bu konuda sifir malesef :)

    YanıtlaSil
  3. bayildiimm hediyeler. Sony cok guzel Vahap banada NIKON almisti gecen yol, gerci almadi american expresse puanlariyla aldi :) bana almis...

    YanıtlaSil