Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

21 Aralık 2010 Salı

Dugun

Evet, hayirlisi ile kizkardesimin dugununu ve nikahini geride biraktik. Cok yogun, cok tatli bir telas idi, Rabbim herkese nasib etsin diyorum ve yine sizi bol resimli bir post ile basbasa birakmak istiyorum:)) Facebook sayfama resimleri biraz zor yukledim, 4 saat ugrastim dolayisi ile bloguma pek enerjim kalmadi:))
Almanya, Avusturya, Belcikadan misafirlerimiz vardi, onlarida pazar gunu yolcu ettik. Ayaklarina saglik! Bizi bu mutlu gunumuzde yalniz birakmayan es, dost, akrabaya tekrar tesekkur ediyorum!
Bu arada damat bey ve gelin hanima kucuk bir not: biz ablalari dugun alisverisi icin Istanbula goturdunuz Allah razi olsun, epey bir yorulduk..sizcede bizim sizinle balayiniza gelme hakkimiz yok mu?? Biraktiniz bizi yorgunlukla ve karla, cektiniz taaaa Singapur ve Malezyaya gittiniz?? ablalari cok uzdunuz coooooook:)))

El cicegi...
pasta...bu gelinin basortusu yok:)) sana hiccc benzememis ablacim:)))


Telastan, yani ayakta olmaktan, yemegin ilk halini cekemedim..blogculugu ogrenmek icin daha coook sey ogrenmem lazim:))
Mezeler...tadina yorum yapamiyorum, cunku ben yine kosmakta idim:))
Yuzukleri.. Kizkardesimin nikah sahidi ben ve dayimiz idi...dayicim benimde nikah sahidim idi, onun uguruna inaniyoruz biz iki baci:)) favori dayim, sen benim herseyimsin...Allah seni basimizdan eksik etmesin....
Nikah memuremiz Corumlu bir bayan idi, cok cici, cok hos muhabbetli ve ilgili...ayrica damadimizin sinif arkadasi! Gelin ve damadi herkes bolbol resimledi, nikahtan sonra hemen resim cekmeler durdu ve bayan dediki"kimsa beni cekmez imzalardan sonra oysaki ben cok cici poz veririm:)) tabii bende hemen sipsak!
Masalari...Salon Zichtenburg Den Haag
Haremlik/ selamlik dugun, beylerin bolumu arkada..
Limo..kizkardesim kesinlikle limozine ortu/ yada havlu takilmasini istemedi..ama biz taktik, adettir diye:))) resimleri gorunce epeyyy bir kizacak ama olsun, is isten gecti artik:)))
En kucuk erkek kardes ablasinin kusagini baglarken...Tulden detay...
Elleri kollari kinali bebek....

4 yorum:

  1. su an dugune gelmedigime cok pisman oldum, prenseslere layik bir dugun olmus, evlilikleride en az bu fotolar kadar guzel ve omurluk olur insallah.....

    YanıtlaSil
  2. Hayirli olsun, Allah mesut etsin, her sey cok guzel gorunuyor, boyle durumlarda daha az telasli birine vermek lazim kamerayi o hatayi bende kardesimin dugununde yaptim :)

    Siz hava aldiniz yani onlar balayindayken :)))

    YanıtlaSil
  3. hayirli ugurlu olsun Allah bi yastikta kocatsin:)kardesinizi:)selametle kalin...

    YanıtlaSil
  4. Es-Selamu Aleyküm.
    Genç çifte saadet-i dareyn diliyorum.Bir ömür muhabbetli olsun gönülleri.Selametle

    YanıtlaSil