Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

30 Nisan 2011 Cumartesi

Queensday!

Merhabalar!
Bugun butun Hollanda kralicenin dogum gununu kutluyor. Insanlar bir gece oncesinden sokaga dokulup eglenmeye baslar. Coluk cocuk sokaklarda saticilik yaparlar. Cocuklar eski oyuncaklarini satip yeni oyuncaklar icin birikim yapmaya calisir, buyukler ise evdeki eski puskuleri satip yenisini almak icin sebep bulurlar. Sadece ikinci el degil, yeni urunlerde bula bilirsiniz, bazi saticilar Belcik, Fransa ve Almanyadan geliyorlar..Bol resimli bir post!

Toplu tasit araclarinda bayrak asili





Oyun parklari bombos:))




Rengarenk kumaslarDomates ve biber stili satan Turk teyzeYeni cantalarAsirlik dikis makinalari:))




Turk beyler genelde doner/ kofte satarlar, teyzeler is gozleme.. Kofte ve doner atesi ve kokusu her yeri kaplamisti..Canim cekti ama almadim, hijyen olayi:)) Eve girmeden kasaptan kiymami aldim ve mis gibi koftemi kendim yapacagim insallah!!


Turk zuccaciyeci


Semt belediyesi onunde muzik gosterisi var, her milleten gruplar canli muzik gosterisi yapti..Turk Sanat Musiki dinledik sayelerinde:))


Dedigim gibi cocuklar bol oyuncak sattilar


Babybox...satan satmaya calisir ama alan olur mu:))


Eski kiyafetler


Oglen 12de ki kalabalik..yillardir gormedigim insanlari gordum ve tabii hepimiz kalabaliktan sikayetci olduk ama gercekci olmak lazim ise isin tadi birazda onda:)) Semt belediyesi onu, cocuklar icin oyuncaklar yerlestirilmis

1 yorum:

  1. Inan biber satan teyze gormek geldi icimden ne kadar tanidik manzara Tr'den ,burada hayal :))

    YanıtlaSil