Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

17 Nisan 2011 Pazar

Hizli gecen gunler

Merhabalar! Zaruri sebeplerden dolayi arayi biraz actim:(( Tabii hayat yine butun hizi ile devam ediyor, bana inat...Insallah bir daha fazla arayi acmam diyor ve bol resimli bir post sizleri bekliyor! Bulgur salatasi..birgun onceden kalan bulgur pilavinin icerisine domates, salatalik, yesil sogan, dereotu, narkesi, siviyag, tuz eklenir ve tursu ile suslenir..
Esim ile yenilen bir aksam yemegi...bezelyeli tavuk, mantar sote, biberli bulgur pilavi
Butun aile annemde:)) Sebze corbasi, zeytinyagli sarma, yogurtlu brokoli salatasi veeee tavuk dolmasi...ellerin dert gormesin annem!
Incir yaglamasi...Kirsehire ait bir kahvaltilik..kuru inciri siviyagda kavuruyorsunuz ve afiyet ile yiyorsunuz...Sahurdada guzel olurmus, esim oyle dedi:))
Esimin dogum gunu cicekleri...
Bugun butun aile bizim misafirimiz idi...menumuz: Manti corbasi, cin boregi, mozarella salata, sac kavurma, misirli pilav, zeytinyagli fasulye, kirmizi pancar tursusu, kozlenmis biber..
Cok hizli cekilince resimler, masa biraz duzensiz kalmis:)) bir dahasina daha iyi zamanla yapmam lazim...Bu guzel gunde bulunan herkese tekrar burden tesekkurlerimizi sunariz!!

1 yorum: