Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

4 Mayıs 2013 Cumartesi

Karnibahar salatasi


Merhabalar!

7 ay once yaptigim ama malesef hala siteme ekleyemedigim bir salata. Izgara yemeklerin yanina yakisan hafif bir salata, tavsiye ederim:)

Malzemeler:
1 adet kucuk boy karnibahar
3 yemek kasigi sirke
5 yemek kasigi siviyag
2 dis sarimsak
1 cay bardagi ceviz
tuz, kirmizi pulbiber

Yapilisi:
Karnibahari kucuk parcalara ayiriniz ve tuzlu sicak suda 3 dakika haslayiniz. Sudan cikarip uzerine bolca soguk su dokun ve suzulmeye birakin. Derin bir kapta ezilmis sarimsak, sirke, tuz, siviyag, cevizi karistirin ve sogumus karnibahari ekleyin. Vaktiniz var ise 1-2 saat dinlendirin, arzu ederseniz kirmizi pulbiber ekleyip servis ediniz. Afiyet olsun!
 Ben tavuk kofte izgarasi, patates salatasi ile servis ettim.


guzel bir parca..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder