Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

10 Nisan 2012 Salı

Leziz sofralar..

Merhabalar!
Bu aralar cok yogunum, bebek ziyaretlerimiz elhamdulillah hala devam ediyor..Bu kadar sevilmek, anilmak, sayilmak, ziyaret edilmek buyuk keyif veriyor, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Artik o kadar yogun ve yorgunum ki fotografmakinem yerinden kipirdamiyor, sabitlesti garibim meyve sepetinin yanina:))
Gecen 2 haftadan leziz sofralar sunuyorum..
Izmirden gelen boyoz...Bayat sekli ile bile cok guzeldi:)) sirf bunu taze yemek icin Izmir'e gidesim var, who joins me:))

Masamdan kare..fistikezmeli pogaca, soganli pizza,barbunya salatasi, kuru yesil fasulye kavurmasi..

Brokoli, karnibahar salatasi, kuru biber dolmasi, sosyete mantisi..

Bazi lezzetler vardirki sadece onu ilk yediginiz yerde yemek istersiniz..Benim icin bu lezzetlerden bir tanesi Kahramanmaras usulu icli kofte..Ilk yedigimde 12 yasinda idim, baska ablalarda ikram edildi ama Zeynep teyzeminkini hic tutmadi tadi:))Bizde bugun oglum ile iadeyi ziyaret yaptik ve Zeynep teyzelere gittik..masada kofteleri gorunce bir sevindim anlatamam:))

Boregin, salatanin tadi hakkinda yorum yapmiyorum cunku tadina bakmadim:)) Kofteden baska birsey gormedi gozum, ask ask ask yaaa:))) Zeynep teyzemin elleri dert gormesin, insallah kendisinden ogrenirim ama hic umudum yok.:(( el beceregim, sabrim azdir:))

Bu masada Hatice teyzemize ait, elleri dert gormesin dokturmus:))

Dayimiz geldi Amerikadan..kardesim is icin Floridaya gittiti ve donuste hediyler ile sevindirdi bizi..sweet toffee sekeri cok guzel ama dikkatinizi cekerim..hediyelerin cogu Zeyd icin..kiskandim azicik ucundan, pabucum dama atildi dostlar:)

Dayimizin evinde avokadasalatasi..ellerime saglik:))

Aksam 22:00 civari kapinin zili caldi..komsum Ilkay tatli yapmis, ellerine saglik..Ilkaycim, artik her aksam kulagim zilde duyurulur:)

Butun kizlar toplandik toplandik ve Meram 'a yemege gittik.haftasonu cigkofte var, mubteleasina duyurulur:) Manejer Hasan beyin ikramiydi masamiza, ustanin ellerine saglik gercekten cok leziz idi..artik haftaici gitmem Meram'a:))

Mezelerimiz..yayik ayranda var, Turkiyede bile bu kadar lezizi yoktu:))

5 yorum:

  1. Vay, vayyy vayyy! Hem kızarmış hem haşlanmış içli köfteler ha. Benim gözüm görmüyor valla köfteyi, ama itiraf ediyorum annemin bugünkü şıklığı gözlerimi kamaştırdı. Zeynep hanımcığım seni karşıladığı şıklıkta beni her gün karşılasın varsın köfteler senin olsun. Hem köftenin tarifi tüm teferruatı ile birlikte bende mevcut. Şu linke http://efsus.org/?p=1049 bakman yeterli.
    En iyi dileklerimle,

    YanıtlaSil
  2. Gul abla, valla Zeynep teyzemi yine eskisi gibi sen sakrak gormek bizleride mutlu etti. Icli kofte tarifesi cok ama Zeynep teyzeminki kadar guzel yapmamin imkani yok:)) Zeynep teyzem insallah bana ogretecek, kendisi teklif etti bende hemen kabul ettim kacar mi bu firsat:))

    YanıtlaSil
  3. Agzimin suyu akti diyecegim :)

    YanıtlaSil
  4. Hepsi birbirinden guzel ! Sifa olsun yedikleriniz ..

    YanıtlaSil
  5. New York City guzelleri, sizleride beklerim buralara:))
    Insallah birgunde beraber olur!!

    YanıtlaSil