Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

7 Aralık 2011 Çarşamba

Tesekkurler..

Merhabalar!
Yeni duzene alismaya calisiyoruz, uyumak yerine aglamayi tercih edince Zeyd, bu alisma sureci yorucu ve epey bir uzun gececek gibi:))
Blogum araciligi ile tesekkur etmek istedigim insanlar var..iyiki hayatimizdasiniz guzel insanlar!
Annem ve babam, hakkinizi odeyemem..sozler yetmez sizi anlatmaya
Fatma, kiz kardeslerin en tatlisi, teyzelerin en cicisi...pastalar, kurabiyelerimizi eksik etmedin ama onemlisi hergun arayip once Zeyd'i sorman, sonra beni:)) pabucum dama atildi..favori enistemiz Ahmeti unutmamak lazim...
Dayilarimiz, bizde sizi cok seviyoruz...
Halalarim, Turkiyeden aramaniz hatrimizi sormaniz ilac gibi geldi bize, hediyelerinizi kullandikca aniyoruz sizi..
Dayimlar ve Eltimler, arada bir kontrole gelin, bebege iyi bakip bakmadigimizi soyleyin, cok seviyoruz sizden olumlu not almayi..
Komsularim, Lohusalik doneminde beni yanliz birakmadiniz, yemekler getirmeniz, hatrimiz sormaniz, yardimlarinizi unutmayiz..Ilkay,Dilek, Makbule, Arzu, Zeynep teyzemiz, bizi daha cok ziyaret edin emi:))
Taze annelere Zeliha ve Tugba, benden 2 ay once anne oldunuz ve tecrubelerinizi paylasmasaniz ben ne halde olurum bilmiyorum:)
Hulya, Senay, bir tanesiniz!
Eminem, 10 yildir hayatimdasin, Rabbim muhabbetimizi arttirsin, Hudeyfa Zeyd'e abilik yapsin:)
Taze teyze Hayriye ablam! Yemekler, mesajlar, sohbetlerin ile hayatimizi zenginlestirdiniz tum aile olarak, daha sIk gormek gelsin kucuk ablalarimiz:))
Zeyd uyurken yazmaya calistim, eminim ki cok kisiyi unuttum, af edin bu taze uykusuz anneyi!
Allah'a emanet olun, dualarinizda bizleri unutmayin!


Hayriye teyzemiz ve ailesinin bize yaptiklari ozel pasta, tadi superden super idi:))

Muharrem ayi girince annem asure yapti, buyuk dayimizin evinde fas yemekleri esliginde guzel bir iftar yapildi..Zeyd annesinin kilo almasini istemedigi icin tam iftari sesinde aglamayi huy etti:))


Efsus.org ev sahibesi Gul ablamizdan bana ozel bir hediye sepeti..Dusunmen yeter diyorum ama iyikide beni simarttiniz o aksam:)) Tekrar tesekkur ediyorum!


Taze anne Zeliha ve abimiz Yusuf Kayra ilk misafirimiz idi, Fatma teyzemizde eslik edince muhabbete doyum olmadi...Bu arada bizim iki oglan koro seklinde aglamaktan pek bir keyif aldilar:))


Lohusa olunca simartilmak..Annemden ozel lahmacun ve ev yapimi tursu..Ellerine saglik annem, yemek bahane sohbetimiz sahane idi...eee, bir daha ne zaman yapacaksin:))

1 yorum:

  1. Rica ederiz efendim. Büyük geçmiş olsun, Allah şifalar versin. Getirmeyi unuttuğum kartım bir haftadır sırt çantamda eciş bücüş oldu. En yakın zamanda posta kutusunda inşallah.
    En iyi dileklerimle,
    Efsus.org

    YanıtlaSil