Pratik, leziz, saglikli makarna! 6 yillik mutfak kariyerimde sadece 3 kez yaptim, daha fazla yapmaya niyetlendim tadini tekrar alinca:))
Malzemeler: 2 kisilik
400 gr makarna
2 yk siviyag
2 yumurta
2 yk salca
1 yk kuru nane
tuz
Yapilis:
Makarnalari haslayip, suzunuz. Diger tavada yagi eritip, salcayi kavurun ve kuru naneleri ekleyiniz. Nanenin o muthis kavrulmus kokusunu aldiktan sonra yumurtalari ekleyip pisiriniz ve sonra makarnayi ekleyiniz. Afiyet, sifa olsun!!! Yanina ben dereotlu cacik ikram ettim, super idi!
Cacigimiz ile birlikte..
Selam, bittimi turkiye gezin.
YanıtlaSilBen de salcali makarnayi cok severim ama vahap hic sevmez o yuzden yapmayi biraktim yemiyor tek kendim icinde yapmaya usendim. Kim bilir belki cihan sever ;)