Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

14 Aralık 2014 Pazar

Balkabagi corbasi..

Merhabalar!
Karpuz kabugu receli artik kabak tadi vermis olmali:) malesef teknoloji ozurlu ben laptopumu bozdum...yapilmasi uzun surdu derken arayi actik efem. Yalana gerek yok, Instagramda resimli ve videolu yemek tarifi daha kolay oldugu icin burayi biraz unuttum. 
KIs ayi icin ideal bir corba, sicacik mis gibi..Balkabagi sezonunda mutlaka deneyin..
 Ben bu sekilde olan balkabagini kullandim ama siz herhangi kabak cesidini tercih edebilirsiniz..
 Tencereye iki yemek kasigi yag alip bir adet sogani dograyin. Kucuk olmasina gerek yok cunku blenderdan gececek sonra.

 Hafiften kavrulan sogana bir adet havuc ekleyin
 Sonra soydugunuz kabaklari ekleyin ve tavuk bulyonu ekleyin

1 litre su ekleyin, on dakika kaynatin ve blenderden gecirin. Uzerine sonra bir cay kasigi kisnis tozu, bir cay kasigi karabiber, bir cay kasigi zencefil tozu ve tuz ekleyin ve karistirin. Servis yaparken mutlaka bir yemek kasigi krem peynir ile ikram edin! Cocuklarda bu corbayi cok seviyor:))

"Kimseyi kinama, gunahindan haberin olabilir ama tovbesinden haberin olmaz"

Yavuz Bingol.. Saclarini taramissin


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder