Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

7 Ekim 2014 Salı

Pestolu salata

Merhabalar!
Farkli, sogansiz, lezzetli bir salata istiyorsaniz deneyin bu salatayi derim. Italyan mutfaginin klasiklerinden..
 Malzemeler: Marul, domates, mozarella peyniri, pesto sosu, zeytinyagi ve kavrulmus camfistigi.
 Yapilisi: Mumkunse Turk marulu kullanin, coyle citir citir olanindan..2 cm kalinliginda kesin, uzerine kabugu soyulmus domatesleri kup kup dograyin ve uzerine ekleyin. Ardindan mozarella peynirini kup dograyin ve ekleyin. Arzu ettiginiz kadar pesto sosunu zeytinyaginda eritin, ikiside soguk olacak ve salatanin uzerine dokunuz. En son ve lezzetli islem ise camfistigini tavada kisik ateste kavurmaniz ve salataya eklemeniz. Yanina ciabatta yada biraz sert olan ekmek turu cok yakisiyor.. afiyet sifa olsun ve KUrban bayramimiz mubarek olsun!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder