Merhabalar!
Acuka yada aci sos, 7 yil once tanistigim bir sos, genelde yaz aylarinda kozlenmis biber ile yaparim ve ekmekle yenildigi icin fazla yememekte zorlanirim:)
Yapilis: Tuz haric butun malzemeleri rondoya koyunuz ve calistiriniz. CEvizler ve peynir ezilene kadar devam edin. tadina bakin, tuzu eksik ise tuz, yag veya nar eksisi takviyesi yapiniz, sizin damak tadiniza kalmis. Kapali kapta 1 hafta muhafaza edile bilir. Ekmek ile yenir, makarnaya sos olabilir..pazar kahvaltinizi senlendirir..acikinca hemen dolaptan alip afiyet ile yenir..acisini bol yapmisim bu sefer, salatalik eslik etti, ayranda olabilirdi:)
Afiyet sifa olsun..
"istemedigin bir sey oldugunda da ayni kalabiliyor musun? Mesele budur" Ibrahim Tenekeci
Bu ara Selcuk Balci beyefendiyi dinliyorum bolbol..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder