Gecen mayis ve haziran ayinin 3haftasinda evimizde 3 kez pasta yenildi boyle suslenmis puslenmis birsekilde, komsum Arzu'nunda dedigi gibi ginaaaa geldi bana:)) Zeyd'in disbulguru pastasi, esimin is pastasi derken kendimde yaptim 1 pasta...
Bu aralar ozel pastalar ve pasta susleme kurslari moda oldu bizim buralarda:))EEE, bende modayi yakindan takip eden biri olarak bu isede el attim tabisi:) Bir kac arkadas toplandik, evinde pasta susleme, dekorasyon kursu veren Fasli arkadasimiz Ihtimat'in yaninda bulduk kendimizi. Ihtimat benim liseden arkadasim, kendisi ile bir Istanbul gezimiz vardir, o da cok hamarat bir arkadasmis ve icindeki cevheri goremeyen kiside ben oluyorum, cok orijinal yemek ve tatli tarifleri olan birisi. Haftasonlari talep uzerine evinde kurs veriyor, 4 saat icerisinde onun pisirdigi tamamen caiz olan bir kek ile kursa baslayip, susleyip evinize gelip esiniz ile afiyetle yiyorsunuz..Pastamiz 12-16 kisilik, etrafi marzepan ile kaplanmis, cilekli, kremali leziz otesi birsey idi. 35 euro olan bu kurslari kacirmayin derim!! Bilgi almak isterseniz lutfen bana mail atin, yonlendireyim sizi..
Gelelim o keyifli pazar gununden birkac kareye..
Eightymad'in bu islerle ugrastigini bilmiyordum, iyiymis ya, pek bana göre birsey degil, ama en azindan tanidiklarimi ona yönlendirebilirim! Öneri için sagol! Bursa'dan selamlar ;)
YanıtlaSil