Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

19 Nisan 2012 Perşembe

Tahinli karnibahar

Merhabalar!
Hafif, lezzetli, saglikli bir salata..
Humus tadinda bir lezzet, biz sevdik...

Malzemeler:
1 adet kucuk boy karnibahar
1-2 adet sarimsak
5 yk yogurt
5 yk su
3 yk tahin
1/2 limon suyu
tuz, kimyon

Yapilis:
Karnibahari kucuk parcalara ayirip kaynayan tuzlu suda 3 dakika hasladiktan sonra hemen soguk su ile sogutun..Derin bir kapta tahin, su, yogurt, sarimsak,tuz, limon suyu sosunu yapin. Kimyon severseniz ekleyin, zeck meselesi:)Ilik olan karnibaharlari ekleyip yavasca karistirip, kapakli bir kaba koyduktan sonra buzdolabinda dinlendirin..2-3 saat sonra servise hazirdir..ben maydanoz ile susledim..
Sifa olsun!
Servis hali

Sos asamasi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder